Video

Korte video-sekvenser kan være et rigtig godt redskab til nyhedsformidling, lige som en velproduceret profilvideo kan fortælle meget mere end tekst og fotografier. Bruger man regelmæssigt video i sin kommunikation, f.eks. i nyhedsbreve, er det samtidig en fantastisk god medietræning.

Det er dog ikke alle fortællinger, der egner sig lige godt til video. Og arbejder man seriøst med video-produktioner, bør man være forberedt på, at det kræver mere tid og flere penge end f.eks. tekst og foto. Tv-reklamer kan produceres relativt billigt, men det er forholdsvis dyrt at få vist reklamen i fjernsynet. MAXEffekt kan hjælpe dig med at skabe overblik over dine muligheder.

Den digitale udvikling betyder, at man kan få professionel hjælp til en fornuftig pris. Man kommer langt for 14-15.000 kr. ekskl. moms, hvis det drejer sig om kortere videoindslag f.eks. til en hjemmeside og/eller e-mail-nyhedsbrev. Ønsker man en 8-10 minutter lang profilvideo med flere interviews og professionel videooptagelse på flere locations, redigering, underlægningsmusik og speak er man prismæssigt i nærheden af 50-60.000 kr. ekskl. moms – afhængig af indhold og ambitionsniveau.

Nedenstående er en video, som MAXEffekt har leveret til Vestforsyning, der manglede en præsentation af det nyopførte vandværk, Nibsbjerg Vandcenter. Filmen er produceret af Haukrogh Comm.